Компанијата започнала со работа во 2012 година со производство на тапациран мебел како АРТИСАН МЕБЕЛ . Во 2019 година го отвориле еден од најголемите изложбени салони за мебел во југоисточна Македонија – Мебел Арт Ин.

Денес компанијата брои над 50 вработени и располага со сопствен погон за призводство на тапациран мебел. Мебел Арт Ин се застапници за Југоисточен регион на компанијата Форма Идеале од Србија, која произведува плочест мебел.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажниот салон!

ул. Климент Охридски број 51, Струмица

тел: +389 34 354 400 / +389 78 314 999

https://mebelartin.mk/