B-Watch е најценет и добро познат бренд за продажба и дистрибуција на часовници во Македонија. Првиот B-Watch дуќан во Стара Чаршија е отворен во 1960 година и е најстариот фамилијарен дуќан во кој и до ден денес се извршуваат сервисните услуги како и продажба на часовници.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажните салони!

Продажните салони се на следниот ЛИНК

тел. +389 2 3116 619

https://b-watch.com.mk/