Т.А. Бела Роза II е основана во 1993 година. Во своето долгогодишно постоење агенцијата се издвојува по својата оргиналност и професионалност. Поседува лиценца “А” бр.177, издадена од министерство за економија на Република Македонија. Активна членка е на асоцијацијата на туристичките агенции на Македонија (АТАМ).

Во својата понуда имаат голем број туристички аранжани за различни дестинации, како: Грција, Бугарија, Турција, но и за подалечни дестинации како Египет, Дубаи и Бали.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во туристичката агенција!

бул. 1-ви Мај бр. 195 – Битола

тел: +389 47 2252 54

http://belaroza.com.mk/