Belle Epoque е модерен центар за убавина лоциран во Куманово кој располага со салони за убавина, маникир и педикир, дневни бањи, солариуми и фризерски услуги.

 

Контакт информации:

Адреса: ул. Илинденска 37 (кат 1, стан 4), Куманово
Тел 1: +38970236177
Тел 2: +38931422459

Ел. пошта: veve2102@yahoo.fr

https://www.facebook.com/CentarZaUbavina/