Бест Солар дооел е фирма чија главна дејност е увозот, трговијата, инженерингот и изведбата на инсталации во областа на соларни системи, греење и водовод.

Компанијата увезува и дистрибуира високо квалитетни соларни колектори  кои се изработени од најдобри материјали целосно од INOX и имаат многу долг век на траење. Системот работи потполно автономно со најдобрата pioneer  електроника.

 

Контакт информации:

Адреса: ул. Нико Доага бр.35, Крушево
Тел. +38971369673

Ел. пошта: best.solar1@yahoo.com

http://www.bestsolar.com.mk/