БК Мебел е компанија која произведува и продава мебел на нашиот пазар веќе 25 години. Малопродажната мрежа на БК Мебел ја сочинуваат 4 продажни салони каде што нудат широк асортиман на производи од комплетно македонско производство, како и репро матријали за тапациран мебел, односно сите видови мебел штоф и еко кожи. Асортиманот на БК Мебел вклучува и спални соби, дневни соби, кујни, трпезариски маси и столици, гарнитури, регали и слично.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажните салони!

Пинитија – Скопје

бул. Борис Трајковски бр. 210

тел: +389 72 261 091

Карпош – Скопје

ул. Орце Николов бр. 188, локал 3 (Мида)

тел: +389 70 275 272

Ѓорче Петров – Скопје

ул. Лепенец бр. 15 (Индустриска Зона Лепенец)

тел: +389 2 2033 094

Гази Баба – Скопје

бул. Киро Глигоров бр. 13 (Биг Бокс, спроти Бриколаж)

тел: +389 71 327 139

https://www.bkmebel.mk/