Буби мебел има широк асортиман на високвалитетен мебел за дневна, кујна, спална и пресобје. Покрај мебел во продажниот салон на Буби мебел има голем избор на теписи, како и производи за спална, односно душеци и перници.

Bubi Mebel - logo


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажниот салон!

ул. Христо Ботев б.б. – Неготино

тел: +389 71 337 525

https://www.facebook.com/bubimebel/