Дивано е компанија која се занимава со производство и продажба на мебел. Пристапот кон барањата на клиентите секогаш е професионален и посветен. Квалитетот, дизајнот и пристапните цени се предности кои купувачите ги препознаваат.

Компанијата се занимава со производство на тапациран мебел (кревети, лежаи, гарнитури). На своите клиенти им нуди голем избор на бои, дезени и модели.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажниот салон!

ул. Иван Козаров бр. 2 – Скопје, Кисела вода (стара чешма)

тел: + 389 71 260 427

https://www.divano.mk/