Dog Security е основана во 2007 година во Скопје. Основната дејност на компанијата е базирана конкретно на: продажба, сервис и услуги од делот на автомобилски аудио и аларм системи. Долгогодишното искуство е доказ за добар квалитет, комплетно познавање на дејноста и професионална услуга.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажниот салон!

ул. Првомајска бр. 46а – Скопје

тел: +389 2 2461 110/ +389 70 380 242/ +389 78 402 204

https://dogsecurity.mk/