Egumi.mk e најголемата интернет продавница во Македонија за гуми и алу. бандажи која ви овозможува едноставно купување на производи од широкиот асортиман директно од вашиот дом, работно место или мобилен телефон со што заштедувате време и пари.

Со користење на egumi.mk добивате можност да изберете каде и кога купените производи да се достават, начинот на плаќање кој најмногу одговара на вашите можности, вирманско плаќање со општа уплатница или плаќање при испорака на вашата адреса.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно кај партнерот!

тел: +389 02 3111 131/ +389 70 306 729

https://egumi.mk/