Широк асортиман на бела техника, телевизори, грејни тела, клима уреди, велосипеди и моторцикли има во продавниците на Електромеханика.

ДПТУ Електромеханика Гушев увоз-извоз дооел, Струмица e формирана 1985 година и работи како сервис за бела техника и разладни уреди. Во 1995 година е отворена првата продавница, а во 1999 година е отворен вториот изложбен салон од 800м2 кои нуди модерен сервис за климатизација и сервис за мотори.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажните салони!

Струмица

ул. Гоце Делчев бр. 24

тел: +389 34 348 088

Струмица (зона Север, на стариот пат за Добрејци)

ул. Ленинова б.б.

тел.+389 34 331 429 / +389 71 314 088

https://www.elektromehanika.mk/