Елипсо е малопродажниот ланец на ТД Римеко ДОО, чија основна дејност е трговија на мало и на големо, на производи од бела техника, аудио-видео опрема и апарати за ладење и греење, која повеке од 27 години успешно работи на територијата на Македонија.

Благодарејќи на огромниот асортиман на артикли кои ги нуди во свето портфолио од многу светски реномирани производители,  како и на професионалната услуга, компанијата има стекнато доверба на голем број на потрошувачи на македонскиот пазар.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажниte салонi!

Центар – Скопје

ул. Кочо Рацин бр. 7 (кај Олимписки базен)

тел: +389 2 3224 950

Маџари – Скопје

ул. Благоја Стевковски бр. 39 (спроти киното)

тел: +389 2 2522 422

Топанско поле – Скопје

ул. Лазар Трповски бр. 8

тел: +389 2 2661 102

Битола

ул. Прилепска бр. 47

тел: +389 47 224 425

Гостивар 

ул. Сретко Крстевски бр.2

тел: +389 78 254 730

Тетово

Продавницата е во Т.Ц. ReMall

тел: + 389 71 363 853

https://www.elipso.mk/