Елит Софа е македонска компанија за производство и продажба на ексклузивен тапациран мебел произведен по италијанска експертиза. Софите и гарнитурите се изработуваат во 100% природна, италијанска, телешка кожа или во повеќе видови на квалитетен микрофибер или штоф.
При изработката Елитте софа користи висококвалитетни италијански материјали, а квалитетот, удобноста и дизајнот се во фокусот при создавањето на секое парче мебел, за кое се изведува најцврстата конструкција, поради што производите се со 10 години гаранција.
Компанијата го приспособува секое парче мебел на потребите на клиентот, па така, за секоја гарнитура постои опцијата да се прилагоди на стилот, вкусот и просторот, со што од еден модел можат да се изведуваат повеќе модификации и димензии, да се вградуваат механизми и да се избере материјалот за тапацир.

Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажниот салон!

Качанички Пат бб – Скопје
тел: +389 2 2600 667

https://elittesofa.mk/