Еуростил е македонска компанија која се занимава со производство на автонавлаки, увоз, извоз, дистрибуција и продажба на производи опфатени  од областа на автокозметиката и автогалантеријата. Асортиманот се состои од широка палета на производи, потпишани од светски брендови со кои имаме долгогодишна соработка.

Почнувајќи од 1990 година, водени од визијата за проширување на учеството на пазарот, обогатување на асортиманот, промвирање на производи и услуги со силен акцент на квалитетот, постигнавме динамичен пораст и репутација меѓу клиентите и соработниците.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажните салони!

ул. Тајмишка, бр. 30 – Скопје, Железара

тел: +389 2 2619 611/ +389 2 2612 566/ +389 70 312 964

http://www.euro-stil.com.mk/