Eurotec – Тетово нуди голем избор на телевизори, лаптопи и статични компјутери, мобилни телефони, аксесоари и многу други производи.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажниот салон!

ул. Благоја Тоска бр.216/2 – Тетово

тел: +389 44 613 522

https://www.facebook.com/Eurotec.nmk/