Во сервисниот центар Европа гуми можете да ги најдете производите од светски познатиот бренд Bridgestone и неговите подбрендови Firestone и Dayton, сите произведени во фабриките на Bridgestone низ Европа или Јапонија.

Веќе 19 години Европа гуми вршат дејност, продажба на пневматици од познати светски производители, како и продажба на алуминиумски фелни, моторно масло и акумулатори. Во сервисот се извршуваат повеќе операции како вулканизирање, баласирање, исправање фелни, центрирање преден и заден трап, промена масло, филтри, промена на кочници и други зафати на подвозјето на автомобилот.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажниот салон!

ул. Првомајска бр. 18 – Скопје

тел: +389 2 2720 022/ +389 2 3217 913/ +389 75 410 119

 

http://www.evropagumi.com.mk/