Повеќе од 28 години компанијата Фрико е активна во полето на метало преработувачката индустрија. Денес тие се еден од водечките добавувачи на квалитетни печки и котли на пелет. Нивното залагање за иновации, дизајн и квалитет доведува до континуиран развој на производите кои ги нудат.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажниот салон!

ул. Маршал Тито бр. 45 – Неготино

тел: + 389 77 667 372

http://www.friko.mk/mk/