Гир-риг Охрид започнала со работа во 1994 година во салон на само 80 м2 и неколку вработени. Со постојана грижа за купувачите, зголемување на асортиманот, успеале да ја заслужат довербата што резултирало и со зголемен обем на работа и проширување на компанијата.

Низ годините „Гир Риг“ прераснала во општествено одговорна компанија која е нераскинлив дел од животот на градот – години на посветеност и грижа за потрошувачите и продажба на најквалитетни производи.

Во 2009. година компанијата отвори салон во Битола каде по многу кратко време беше препознаена како сериозен партнер. Во 2011. година „Гир Риг“ беше прогласен за најпопуларен салон за мебел на територијата на Битола. Компанијата денес поседува модерен салон во Битола на преку 500 м2.

Во 2015 година во рамките на салоните во Охрид и Битола беа отворени специјализирани продавници за продажба на душеци и системи за спиење од светски познатиот бренд “Dream by Almak”.

Logo - Gir-rig


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажните салони!

Охрид

тел: +389 46 23 13 85

ул. 15-ти Корпус бр. 105

Битола

тел: +389 47 22 30 38

ул. Довлеџик

http://girrig.com.mk/