Bo продажниот салон на Gree Македонија има голем избор на клима уреди, инвертер системи, мултисплит системи, топлински пумпи, комерцијални системи за централно ладење и греење, како и прочистувачи на воздух.

GREE Electric Appliance, Inc. of Zhuhai (“GREE”) е најголем производител на клима уреди во светот. Со седиште во градот Zhuhai (Кина), производството се одвива во 9 фабрики ширум светот и во нив се вработени повеќе од 80 000 работници, а од кои повеќе од 5.000 се инжинери од оделот за истражување и развој. Заради големиот истражувачко-развоен одел, денес GREE е горд сопственик на повеќе од 3.500 пријавени патенти.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажните салони!

Центар – Скопје

ул. Владимир Полежиновски бр. 9, локал 1

тел: +389 2 3079 020/ +389 78 393 796

Центар – Аеродром

ул. Венјамин Мачуковски бр. 34

тел: +389 2 2435 920/ +389 78 393 633

http://www.gree.com.mk/