Најголемата онлајн продавница во која можете да најдете сé што ви е потребно по одлични цени и специјални зделки.

На Grouper.mk купувачите можат да ги купат омилените производи или да ги пронајдат потребните услуги брзо, едноставно и лесно, без да го напуштат својот дом.

Отсега, купувачите ќе имаат можност да плаќаат онлајн на рати со наменскиот кредит од ИутеКредит Македонија за кој може да аплицираат едноставно додека купуваат на сајтот.

https://grouper.mk/