Handy со 24 продажни салони низ државата е една од најснабдените компании за трговија со телекомуникациска опрема. Понудата на производи ги вклучува најновите технологии по исклучително поволни цени.

Во салоните на Handy може да купувате на 24 рати до 120 000 денари или со ИутеКредит Mastercard картичката и да добиете 5% попуст на:

  • Мобилни телефони
  • Таблети
  • Телевизори
  • Smart часовници
  • Прочистувачи за воздух
  • Други електронски уреди


Купувајте во Хенди со наменски потрошувачки кредит до 120 000 денари на 24 месеци или добијте 5% попуст со ИутеКредит Mastercard картичката

ул. Благоја Стефковски бр. 4-41 – Скопје (седиште)*

тел. +389 2 3228 158

*24 продажни салони низ цела Македонија

https://www.facebook.com/HandyMacedonia/