Хеми мотор нуди продажба на мотори, галантерија, велосипеди – сервисирање и резервни делови.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажниот салон!

ул. 518 бр. 1/13 – Скопје

тел: + 389 75 222 446

https://hemimotor.com.mk/