Хоби Home Center располага со разновиден асортиман за домот: опрема за домаќинство и градина, алати, мали апарати и слично.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажниот салон!

ул. 15-ти Корпус бр.109в – Охрид (на патот кон с. Лескоец)

тел: +389 46 255 121/ +389 71 212 111

http://hobi.mk/