Интер Мебел во својата понуда има нова серија на уникатни софи со единствен дизајн. Функционалноста и економичноста се главни карактеристики на софите од Интер мебел, а истите се комплетно адаптирани на задоволување на потребите на потрошувачите. Со постојаните промени во дизајнот и надоградби во процесот на производство излегуваат од границите и одат чекор понапред во креирањето на производите. 


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажниот салон!

бул. Македонија – Скопје

тел: + 389 71 395 484

https://intermebel.mk/