iSTYLE е водечки Apple Premium Reseller во Централна и Источна Европа. Преку своите 24 малопродажни објекти и онлајн продавници iSTYLE нуди комплетна понуда на Mac компјутери, iPod-и, iPad-и и iPhone-и, како и голем број на внимателно избрани портфолија за додатоци и софтвери.

Во продавниците на iSTYLE продажниот персонал ќе ви ги претстави најновите проиводи на Apple како и додатоци за нив, имате можност да присуствувате на презентации и разни видови на други случувања во врска со најновите технологии, имате можност за добивање на едукативни попусти, да купувате производи од нашиот асортиман на рати и да добиете секаков вид на подршка и сервис. Доколку сте професионалец кој сака повеќе од својот Mac или студент кој бара најмодерна футрола за својот iPhone, луѓето во униформа ќе ви помогнат на професионален и потполно непристрасен начин при вашиот избор.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажниот салон!

ул. Љубљанска бр. 4 Skopje City Mall, приземје – Скопје

тел: +389 2 309 69 85

 

https://istyle.mk/