Џиви е компанија основана во 1992 година, кога започнала со трговија на аудио-видео опрема и апарати за домаќинство. Во 1997 година компанијата се сели во нов продажен салон во близина на автобуска станица во Гевгелија, при што е извршено проширување на асортиманот со бела техника, клима уреди и грејни тела.

Развојот на Џиви од формирањето до денес е континуиран, се реализира на основа на стратегиски цели и е насочен кон проширување на дејностите од областа на греење, ладење и вентилација со проектирање и изведба, како и проекти за заштеда на енергија и обновливи извори на енергија.

Jivi logo


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажниот салон!

тел: +389 34 211 299

ул. Железничка бр. 8a – Гевгелија

https://www.facebook.com/jivigevgelija/