Калин Груп има голем избор на апарати за домаќинство од познати брендови како Iskra, Tesla, Xiaomi и многу други.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно кај партнерот

тел: +389 70 253 303

https://www.facebook.com/kalinmk/