Еден од најголемите ланци на ресторани во светот и лидер во начинот на подготовка и послужување на пилешко! Познатите крцкави специјалитети подготвени според традиционален рецепт од 11 билки и зачини на Полковникот Сандерс, достапни во вашите омилени KFC ресторани во Скопје и Тетово.

Искористете го попустот до 15% со ИутеКредит Мастеркард картичката во било кој од рестораните на KFC.

https://www.facebook.com/kfcmacedonia