Ланецот продавници Крш е присутен на македонскиот пазар од 2006 година. Досега застапени се со 11 продавници на територијата на Македонија од кои 8 се во Скопје, една во Куманово, една во Гостивар и во Тетово.

Задоволниот потрошувач за Крш продавниците претставува приоритет, па затоа нудат врвна услуга со одлично обучен персонал и производи со висок квалитет. Меѓу брендовите кои ќе ги сретнете во Крш продавници се: Graco, Teutonia, Aprica, Momma, Lego, Little tikes, Tomy, Zapf, Hasbro, 4M, Burago, Mondo, Maisto. Покрај играчки во Крш продавниците можат да се купи и детска гардероба од новиот бренд Carter’s и многу други.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажните салони!

Продажните салони се на следниот ЛИНК 

тел: +389 2 2446 315

http://www.krs.mk/