Крусел Дооел Скопје е компанија формирана 1992 година, првенствено како продавница за техничка стока. Во 2002 година Крусел Дооел започна со самостоен увоз на апарати за домаќинство и стана овласен увозник и дистрибутер на реномираните брендови ISKRA, Rohnson,  Laica, Fagor, Moser, Emide, а последнава година и на Honeywell, Duracraft и Cloer. Крусел нуди продажба на големо и мало на алати, градинарски производи, кујнски апарати, апарати за лична нега, грејни тела и апарати за ладење итн.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно кај партнерот!

бул. Борис Трајковски 86а – Скопје, Кисела Вода

тел: +389 2 2520 999

https://www.krusel.mk/