Kymco на нашиот пазар преку фирмата „Нoв модел од Куманово и е присутен од 1998 година. Денеска постои сервисно дилерска мрежа низ целата земја и е покриен скоро секој град низ државата. Скоро во сите продажни места е обезбеден сервис и резервни делови за сите модели од програмата на Kymco.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажниот салон!

ул. 534 бр. 33 – Куманово

тел: + 389 31 418 165

http://kymco.com.mk/main.html