Макплин врши сервис и монтажа на плински системи за возила и своето искуство од над 20 години е еден од најреномираните сервиси во Македонија. Тие се генерален дистрибутер за плиснки системи Tartarini и AG. Макплин исто така се и официјален дистрибутер на свекици за возила Denso (Јапонија), бомбини и кабли Bremi (Германија), адитиви за возила JLM lubricants (Холандија), мултивентили OMB (Италија), термопластички црева и гумени црева Faro (Италија), како и резервоари за LPG Atiker (Турција).


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажниот салон!

ул. Ферид Бајрам бб – Скопје

тел: +389 2 2611 836/ +389 75 869 550

http://www.mak.plin.mk/