Меркур нуди најразлични технички производи за опремување на домот на едно место. На домашниот пазар ја имаат водечката положба во продажбата на производи за опрема на домот, програм ˝ Направи сам ˝, електротехнички, металуршки, градежни и професионални технички производи. Исто така се подобро ја развиваат и сопствената марка Меркур на блиските пазари.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажниот салон!

бул. Едвард Кардељ бр. 12 – Скопје

тел: +389 2 3219 701/ +389 2 3219 710

http://merkurmak.mk/