Во салонот за бела техника Милд има голем избор на производи од различни светски познати производители. Фрижидери, шпорети, аспиратори, правосмукали, телевизори, звучници и мали апарати се само дел од производите кои може да ги најдете во Милд.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажниот салон!

ул. Младинска бр. 34 – Струмица

тел: +389 78 253 330

https://www.facebook.com/MILD-Salon-za-Bela-Tehnika-323339137690235/