Компанијата Мобеликс е основана 2002 година како увозник и дистрибутер на мобилни телефони и мобилна опрема во Македонија. За краток период стана лидер на македонскиот пазар на мобилни телефони. Мобеликс Премиум мобилара е опремена со најсовремени машини и посебно обучен кадар кој ќе ви помогне во најкраток можен рок да ги решите сите проблеми поврзани со вашиот мобилен телефон.

Мобелкис нуди професионално сервисирање на сите видови на мобилни телефони со најсовремена опрема, како и брз сервис на одредени модели на лице место по најниска цена.

 


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажниот салон!

ул. Борис Трајковски бр. 1, локал 16 – Скопје

тел: +389 2 2772 272

http://mobelix.com.mk/mk