Во MobiGo има широк асортиман на мобилни телефони и галантерија за истите, покрај големиот избор на производи кои ги нудат во MobiGo клиентите можат да добијат сервис на мобилни телефони.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажните салони!

Неготино

ул. Маршал Тито бб

тел: +389 72 248 000/ +389 43 553 050

Кавадарци

ул. Илинденска бб

тел: +389 43 552 216

https://mobigo.mk/