MOBI Line нуди голем избор на најнови модели на мобилни телефони од светски познати брендови, како Samsung, Nokia, Tesla и други.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажните салони!

тел. + 389 70 253 303

https://www.facebook.com/mobiline.mk/