Мото Доминик во својот продажен салон во Велес нуди голем избор на делови за скутери и моторцикли, како и летни и зимски пневматици од светски познати брендови.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажниот салон!

ул. Академик Панчо Давчев бр. 73 – Велес

тел: + 389 4 3212 244

http://motodominik.mk/25/