Мотоцентар од 1994 година гради дистрибутерска мрежа на високо квалификувани дилери низ цела Македонија, со што овосможува висококвалитетните пневматици кои ги нудат се присутни на пазарот низ целата земја. Денес фирмата брои 70 професионалци кои во секој момент се подготвени да помогнат при изборот или надминувањето на проблемите поврзани со пневматиците.

Разновидната палета на брендови кои ги нудат овозможува да привлечат различни профили на купувачи, од оние кои се ориентираат исклучиво според цена, до оние кои бараат врвен квалите

Во текот на повеќегодишното работење Motocentar се стремат да изградат долгорочни и одржливи односи со купувачите преку разновидни иновации, производи и услуги.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажните салони!

Продажно – сервисна мрежа 

Кисела Вода
бул. Србија бр. 10 – Скопје (на кружниот тек кај скопска цементарница)
тел: + 389 2 2774 144

204

Момин Поток
ул. Јадранска Магистрала бр. 1 – Скопје
тел: + 389 2 3095 777

205

Нерези
ул. Војвода Васил Чакаларов бр. 2 (спроти Реплек) – Скопје
тел: + 389 2 3080 009

206

Маџари
ул. 1632 бр.10 – Скопје
тел: + 389 2 2550 619

207

Прилеп
бул. Александар Македонски бр. 580 (на влезот после Lukoil)
тел: + 389 48 404 184

208

Штип
ул. Индустриска Зона Македонка 65/8 – Штип
тел: + 389 32 304 030

209

Битола
ул. Краварски пат бб – Битола
тел: + 389 47 203 991

 

Куманово
ул. Козјачка бр. 38, село Доброшане – Куманово
тел: + 389 31 451 047

 

http://www.motocentar.com.mk/