Најк Пром е лидер во регионот за земјоделска механизација која постои повеќе од 15 години на нашиот пазар и професионално се занимава со трговија на големо и мало со продажба на трактори, земјоделска приклучна механизација, опрема за фарми, градинарска опрема и алат. Компанијата е застапник на повеќе светски реномирани брендови меѓу кои Lovol, Okay Ekonomik, Agrokun, Paksan, Palazoglu, FPM Agromehanika и многу други. Во Најк Пром може да се набават секаков вид механизација која е потребна за најсовремено функционирање во современото земјоделие.

Меѓу другото Најк Пром поседува високо опремен и квалификуван сопствен сервис за земјоделска гаражна механизација. Во кој работат повеќе високо квалификувани механичари со големо искуство во вршењето на нивната дејност.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажниот салон!

Локација: село Дабиље

тел: +389 34 523 513/ +389 75 468 450/ +389 75 468 451

http://najkprom.com.mk/