Neptun е најголема малопродажна и дистрибутивна мрежа, која е присутна веќе 20 години на македонскиот пазар. Во моментов е застапена со 25 продажни салони во 21 град во Македонија. За најдобро корисничко искуство, Нептун нуди различни услуги на своите клиенти како инстант кредити, осигурување на производите, дополнителни гаранции и разни видови на достава.

Во продажните салони на Neptun корисниците имаат можност да го одберат посакуваниот производ и истиот да го платат на рати преку ИутеКредит. Аплицирањето е брзо и лесно, само со лична карта, а одобрувањето само за неколку минути.

Во продажните салони на Neptun можете да плаќате и со ИутеКредит Mastercard картичката и да купувате со Happy цени.


Купувајте во Нептун со наменски потрошувачки кредит до 120 000 денари на 36 месеци или добијте Happy цени со ИутеКредит Mastercard картичката

Продажните салони се на следниот ЛИНК

тел. +389 2 5514 777

https://www.neptun.mk/