Нико Компјутери е основана во 1998 година како малопродажна ИТ компанија во Макеоднија. Во моментов Нико претсавува повеќе од 20 ИТ брендови, како: Dell, HP, Lenovo, ACER, Toshiba, 3CX VoIP solution, GP Finder – GPS solution, Patton, MSI, ViewSonic, Logitech, Energy Sistem и други.

Во Нико Компјутери има голем избор на на лаптоп компјутери, десктоп компјутери, мобилени, телефони, таблети, мрежна опрема и многу други производи.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажниот салон!

Локација: ГТЦ Приземје, Holiday Inn – Скопје

тел: +389 2 6144 422

http://niko.com.mk/