Нипром е компанија која се занимава со производство на столарија изработена од високо-квалитетно дрво. Основната дејност е производство и трговија со високо – квалитетни собни врати од медијапан обложен со природен фурнир и таблени врати од масивно дрво, како и надворешна масивна столарија – врати и прозорци. На македонскиот пазар се повеќе од 20 успешни години, почнувајќи од далечната 1993та.

Во Нипром денес работат повеќе од 50 вработени, вклучени во организационата структура на компанијата, производството и продажбата. Изработувањето на производи се прави по последните ИСО стандарди и со најсовремена технологија во сите фази од производството. За клиентите тоа значи гаранција за квалитет и долготрајност.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажните салони!

Скопје

ул. Антон Попов бр. 1

тел: + 389 23 227 644, +389 70 833 356

Струмица

Индустриска зона “Север“

тел: + 389 34 354 644/ + 389 72 218 644/ +389 70 253 644

Прилеп

ул. Кеј 9ти септември бр. 30

тел: + 389 71 366 120

https://niprom.com/