Во продажниот салон на Оки Ком во Кратово има голем избор на мебел, железарија, бела техника и многу други производи.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажниот салон!

ул. Гоце Делчев бб – Кратово

тел: +389 31 482 102/ + 389 70 216 445/ + 389 78 216 445

http://oki-kom.mk/