OlympiaMotors е развојно-ориентирана компанија која што е плод на долгогодишното искуство. Компанијата е овластен сервисер на возилата од марките Opel – лидер на македонскиот автомобилски пазар. Компанијата врши повеќе дејности како:

  • Замена на возила старо за ново и старо за старо
  • Откуп на половни возила
  • Изнајмување на возила на подолг временски период
  • Продажба на оригинални резервни делови
  • Продажба на дополнителна опрема (accessories)
  • Сервисирање на сите типови на возила
  • Лимаро-фарбарски услуги за сите типови на возила


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажниот салон!

ул. Јадранска Магистрала бр. 125 – Скопје

тел: +389 2 2600 303

https://www.olympiamotors.com.mk/