Оптика FILOS е прва приватна очна оптика во Куманово. Основната дејност на компанијата се состои од продажба на брендирани очила за сонце, часовници и накит од светски познати брендови.

Главната цел е да воспостават професонален и ефикасен однос со клиентите, нудејќи им услуги со кои ќе заштедат време и пари. Додека нивни предизвик е да одговорат на барањата на купувачите и секогаш да одат чекор напред во препознавање на нивните желби.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажниот салон!

ул. Плоштад Маршал Тито б.б. – Куманово

тел: +389 31 414 817

http://www.optikafilos.com/