Плинмонт е водечка компанија во областа на автогасните уреди во Република Македонија, со повеќе од 10 години искуство во дејноста. Плинмонт обезбедува логистичка поддршка за сервисите кои се занимаваат со вградување на автогасни уреди во земјата, а за клиентите преку своите соработници обезбедува сервисирање на автогасните системи на целата територија на државата.

Плинмонт е дистрибутер и овластен сервисер за Италијанскиот производител на автогасна опрема групацијата Landi Renzo.

Преку големото искуство и стручната подготвеност на тимот во текот на изминатите години, Плинмонт го зацврсти водечкото место во областа на автогасните системи во Македонија, што е резултат на зголемување на довербата кај потрошувачите, константно вложување во подобрување на квалитетот и воведување на нови технологии на Македонскиот пазар.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажниот салон!

Локација: Стара Чешма бб – Битола

тел: +389 70 60 60 31/ +389 47 2624 17

http://plinmont.com.mk/