Пнеуматик располага со три сопствени услужно-продажни објекти во Скопје, еден во Битола и еден во Тетово. Во Штип и во Кичево функционираат партнерски сервиси кои го носат името Пнеуматик добиено по пат на франшиза. Сите објекти се опремени со најсовремени машини и посебно обучен кадар кој ќе ви помогне во најкус можен рок да ги надминете и решите сите проблеми поврзани со вашите пневматици.

Денес Пнеуматик има многу широк асортиман на производи од областа на гумарската индустрија. Официјален застапник е за пневматиците од брендовите Michelin, Good Year, Continental, Dunlop, Pirelli, Kleber, Cooper, Fulda, Sava, Tigar, Debica, Bkt и Mentor. Екслузивен застапник е за алуминиумски фелни од програмата на светски познатите Oz-Racing. Исто така, е и официјален застапник за акумулатори од брендот Energizer.

За целосно задоволување на потребите на купувачите, Пнеуматик разви одлична палета на услуги. Една од екслузивните услуги кои ги нуди на своите клиенти е чување на зимски, односно летни гуми – пневматици, во идеални услови во сопствени магацини.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажните салони!

Скопје – Центар

бул. Митрополит Т. Гологанов бр. 52, реон 5

тел: +389 2 3231 808/ +389 2 3231 765

Скопје – Аеродром

бул. “Србија” бр. 48а

тел. +389 5 111 777/ +389 5 111 888/ +389 78 366 566

Скопје – Визбегово

Качанички пат” бб

тел. +389 2 602 066/ +389 71 368 322

Битола

ул “Краварски пат” бб

тел. +389 47 229 776/ +389 78 366 776/ +389 78 366 336

Тетово

ул. Илинденска бб

тел: +389 44 333 232

 

https://www.pneumatik.mk/