Presto Elekroniks – Демир Хисар има голем избор на нови мобилни телефони и електронски уреди.

Presto - logo


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажниот салон!

тел: +389 47 480 580

ул. Битолска бр. 9А – Демир Хисар

https://www.facebook.com/PrestoDH/