Прима Мебел e најголемиот хрватски ланец на малопродажба и производство на мебел. Овој бренд на македонскиот пазар е застапен со 8 продажни салони и широк асортиман на производи. Опремувањето на домот со мебелот од Прима Мебел е вистинско уживање бидејќи на едно место клиентите можат да најдат сè што им e потребно. Покрај тоа на своите купувачи им нудат професионална услуга и производи со загарантиран квалитет.

Прима мебел нуди опција за плаќање на 24 рати до 120 000 денари со ИутеКредит. Аплицирањето е директно во продажната мрежа на Прима мебел, само со лична карта, а одобрувањето е само за неколку минути.

Корисниците на Mastercard картичката од ИутеКредит имаат можност да купуваат во салоните на Прима Мебел со дополнителен попуст од 2% на веќе намалените цени, како и попустот да го искористат за целиот асортиман на производи, кој вклучува:

  • Дневни соби
  • Спални соби
  • Кујни
  • Трпезарии
  • Детски соби
  • Претсобје


Купувајте во Прима мебел со наменски потрошувачки кредит до 120 000 денари на 24 месеци или добијте 2% попуст со ИутеКредит Mastercard картичката

Продажните салони се на следниот ЛИНК 

https://prima-mebel.mk/